{
KOSTVEJLEDNING & SUND LIVSSTIL
}

HVEM VIL IKKE GERNE HAVE DET GODT?!

Sundhed er andet end skyr og sixpack.

Ordet sundhed er nærmest blevet et skræmmende ord…”Åh, alt det sundhed”, tænker mange. Men hvorfor egentligt? Hvorfor har vi ikke lyst til at være gode ved os selv?

Alarmklokker ringer over alt…Befolkningen får flere og flere allergier, sukkersyge, hjerte-kar-sygdomme o.m.m. Folk er stressede, er sure, brokker sig, er ikke sammen med familien…Ja, hvorfor mon? Det er der ikke mange der tænker over. Her er det hurtige svar: Dårlig mad og intet nærvær.

Vil man have det godt, så må man lære at være i Nuet! Vi skal stoppe op og tænke over, hvad vi egentligt har gang i.

Er det lykken at arbejde 40 timer om ugen, ikke være sammen med sin familie, ikke have tid til at være god ved sig selv med god mad og motion, ikke have tid eller råd til at rejse, gå og være muggen, tjekke mails når man har fri, underholdes af en skærm og ikke have tid til at invitere kæresten ud?!

Jeg hører tit “Jamen sådan er det jo, man kan jo ikke det hele. Jeg bliver nødt til at arbejde meget, for at have råd til alt det jeg gerne vil have”. Så er det jeg svarer “Måske du skal prøve at prioritere. Hvad er vigtigst for dig. Har det store tv større værdi end dit barn? Måske det er dit nærvær og ikke dit fravær, der gør livet lidt sjovere?”

Mental sundhed, lækker sund varieret mad og gode oplevelser, er min vejledning til en sund livsstil.

Jeg formidler sundhed, hvor alle kan være med. Det er vigtigt for mig, at fortælle folk, at det hele ikke handler om skyr og sixpack, fitness centre og kalorietælling. Men at man ren faktisk godt kan være sund og få lækker mad på samme tid. Vi er vane mennesker og det er der den største forhindring ligger. “Det plejer jeg ikke” OG HVAD SÅ?? Prøv noget nyt! Hvorfor er det, at det skal være svært at prøve noget nyt mad, når vi hele tiden prøver noget nyt, af alt muligt andet, uden at det forhindrer os?! Vi får nye jobs, vi får børn, vi flytter i hus, vi tager kørekort. Er det ikke nogle større forandringer end at spise en ny grøntsag?

Udover det, så er vores vaner/afhængighed forskellige. Nogle har en sød tand, andre vil heller vil have 2 portioner aftensmad eller en øl og en ostemad. Det er vigtigt at man ikke bare skærer alt væk, som man er rigtig glad for. Det skal ikke være en straf at være god ved sig selv, så holder det jo heller ikke. Det gælder om, stille og roligt, at skære ned og få en anden indstilling til tingene. Har man en fornuftig tilgang og en forholdsvis sund hverdag, er der jo plads til “det forbudte” engang imellem. Det handler bare om at få balance i tingene, så kører det helt af sig selv.

En måde at sige det på, som de fleste kan visualisere er: Hælder man forkert benzin på bilen, så kører den ikke lige så godt, som hvis den får den rigtige benzin. Hmm…tænk over det…

Jeg tilbyder forskellige udgaver af kostvejledning, afhængig af, om du vil:

-Tabe dig

-Vil have en sundere hverdag

-Søger sundere alternativer, coaching og personlig træning

-Madplaner med henblik på sundhed og madspild

Jeg laver også div. sundheds events, både privat og til firmaer. Små foredrag med basisviden om kost og sund livsstil, uddeling af smagsprøver og opskrifter.

Jeg er selv et levende bevis på, at man kan ændre sin livsstil på en fornuftig og langvarrig måde, uden de helt store forandringer. Dette gør, at det er nemmere for mig at forklare, de tanker og følelser man går igennem.

HAR DU BRUG FOR AT VIDE MERE?

Udfyld formularen herunder og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Felter markeret med">* SKAL udfyldes :)