{
Firma Deals
}

 

SOMMERFEST – FREDAGSBAR – JULEFROKOST – SANDWICH TIL MØDET m.m.

Her er et par eksempler:

Sommerfest på PARKER HANNIFIN:

“Vi skal holde sommerfest, en temafest, som er Eurovision Melodi Gran Prix. Vi skal bruge oppyntning, musik og mad.”

Jeg mødes med de 2 HR medarbejdere og vi får koordineret hvordan aftenen skal forløbe. Hvor maden skal være fra, hvor vinen skal være fra, hvilket pynt o.s.v. Jeg ankommer på firmaet på dagen med alt hvad jeg skal have med og pynter op med de 2 medarbejdere. Maden ankommer med 1 kok fra det firma de har valgt og der begynder nu at dufte i lokalerne. Alt er klar og jeg går nu til pulten og sætter lounge musik på, folk begynder at fylde lokalet og festen er nu igang.

Der bliver spist og drukket og chefen går nu mod talerstolen. Her fortæller han lidt om året der er gået og indleder til dagens indslag. De forskellige medarbejdere har haft delt sig op i grupper (bands fra de nordiske lande), som nu en efter en optræder til et Gran Prix nummer. Efterfølgende skal folk stemme på det land de synes der skal vinde og vinderen kåres imens desserten bliver spist.

Jeg spiller blandet musik fra 70’erne og frem til nu. Med min ønske brønd, kan jeg næsten altid opfylde folks ønsker.

Mandagen efter, henter jeg mine ting på firmaet og vi får en snak om arrangement gik som forventet.

_____________________________________________

“Jeg går på ferie på fredag og vil godt hygge lidt med mine kollegaer, men har ikke lige tid til at få bagt eller købt ind”

Jeg ankommer på firmaet fredag kl.12 med en hjemmebagt kage, 1 bowle med chips og 1 kasse kolde øl.

 

 

Efterlad gerne en kommentar
Dit navn
Din e-mail adresse
Din besked